Bedrijfsuitjes
 
Avontuurlijke uitjes
 Ballonvaren
 
Beauty-arrangementen
 Bedrijfstrainingen
 Golfarrangementen
 Incentives
 Relatiemarketing
 Sportieve uitjes
 Teambuilding
 Zeilen/Zeevissen

                                            Bedrijfsuitje-Bedrijfsfeest.nl Ballonvaren

Ballonvaren met BAS Ballonvaarten - Ballonvaarten in heel Nederland


BAS Ballonvaarten B.V. is een rijkserkend en professioneel ballonvaart bedrijf dat zich sinds 2003 gespecialiseerd heeft in passagiers ballonvaarten voor zowel bedrijven als particulieren en luchtballon evenementen over de hele wereld!

Wij zijn lid van de belangrijkste branche organisaties als de PBN (Professionele Ballonvaarders Nederland) KNVvl en BBAC.

Onze vertrekplaatsen voor het maken van een ballonvaart zijn o.a..
Laren (gem Lochem) Almelo, Apeldoorn, Arnhem, Amersfoort, Breda, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Emmen, Houten, Joure, Maastricht, Nieuwegein, Nijmegen, Nijverdal, Oldenzaal, Ommen, Rijssen, TilburgUtrecht, Veenendaal, Zutphen en Zwolle en vele andere.
Maar ook met een "volle mand" vanaf een locatie door u aan te wijzen bijvoorbeeld een ballonvaart vanaf uw eigen woonplaats.

Bij BAS Ballonvaarten B.V. varen we met maximaal 12 - 14 passagiers in een mand, wij gebruiken hiervoor extra ruime manden zodat iedereen bij ons aan "het raam" kan staan. Wilt u echt alleen met z'n 2-en ballonvaren dan hebben wij het speciale VIP Ballonvaart arrangement voor u, dit wordt gebruikt voor bijvoorbeeld een huwelijksaanzoek, blikken, zilveren of gouden huwelijk, of gewoon omdat de passagier graag met 2 personen wil ballonvaren.
Ook is het ook mogelijk om met grote groepen t/m 250 personen een ballontocht te maken bijvoorbeeld voor een avontuurlijk bedrijfsfeest of personeelsfeest.

Wilt u een origineel cadeau geven? Bijvoorbeeld een Valentijnskado, dan zijn onze (deel) cadeaubonnen misschien iets voor u.
Hierbij kunt u zelf een bedrag aangeven en wij maken de ballonvaart kado bon. (Wij zijn aangesloten bij de Nationale Ballonvaart Bon, Nationale Ballonbon, Nationale Geschenkbon, Kado-Waardebon.nl en wij accepteren de Eventbon van Event Store, maar hebben ook eigen ballonvaart Kado Bonnen)

Wilt u vandaag de ballonvaart ticket nog in huis hebben?
Wij hebben als eerste ballonvaart bedrijf in Europa E-Tickets!
Erg handig en u hoeft niet te wachten op uw ballonticket, u krijgt de E-Ticket meteen per email toe gestuurd! Deze E-Tickets kunnen heel handig en veilig via iDEAL online betaald worden. (Als extra veiligheid voor uw gegevens invoer hebben wij het SSL certificaat op onze bestel pagina).

Wij hebben ook regelmatig een leuke ballonvaart aanbieding zoals onze lastminutes, dan kunt u wel heel voordelig ballonvaren.
Bekijk hier het actuele lastminute aanbod.

Ballonvaren is geheel afhankelijk van het weer, de belangrijkste spelbrekers zijn voor ons; Te veel wind, slechte zichtwaarden, laag hangende bewolking of regen (met eventueel onweer) Mocht de ballonvaart niet door gaan op de geplande dag, dan maken we een nieuwe afspraak voor uw ballonvaart.

Wij maken de ballonvaart altijd 2 uur voor zon's ondergang of de eerste 2 uur na zon's opkomst, de zogenoemde "ochtend ballonvaart". Dit heeft te maken met de thermiek die er overdag aanwezig is waardoor de luchtballon "onbestuurbaar" wordt.
In de Winterperiode kunnen wij de hele dag door ballonvaren omdat we dan geen last hebben van de thermiek.

Een ballonvaart is een ervaring die u niet snel zal vergeten!

Meer weten over een ballonvaart? Voor overige informatie over ballonvaren of boekingen van een ballonvaart kunt u ons dagelijks bellen op 0573-401826 (bereikbaar van 10:00-22:00)
Of vraag hier een gratis BAS Ballon brochure aan.

Adres gegevens:

Bas Ballonvaarten BV
Verwoldseweg 26
7245 VW Laren

0573-401826
info@basballonvaart.nl
www.basballonvaart.nl

 

BAS Ballonvaarten

BAS Ballonnen

 

 

A3 Ballon B.V. - Harfsen (Gld)


Geniet van een prachtige ballonvaart! Zo vrij als een vogel zweven door het luchtruim.
De zwaartekracht overwinnen en de stilte als enige gezelschap.


Al sinds de oudheid dromen mensen van vliegen. De passagiers ballonvaarten van A3 Ballon, de specialist in ballonvaren in Nederland, maken deze droom werkelijkheid.
Het avontuur van een ballonvaart schuilt deels in het ongewisse. De windrichting en windsnelheid maken dat de landingsplaats nooit helemaal is te voorspellen. We gaan altijd in de eerste 2 of laatste 2 uur van de daglichtperiode de lucht in en dat is sowieso al een adembenemend schouwspel.

Ballonvaren is een unieke ervaring dat u met uw bedrijf of zakenrelaties kunt delen als vliegende start voor een nieuw project, als brainstorm activiteit, als teamspirit activiteit of als inspiratiebron.

A3 Ballon vertrekt vanaf 24 vaste opstapplaatsen door geheel Nederland. Wij raden u echter aan om even stil te staan bij ons ballonvaartcentrum met horeca/feestlocatie, welke uitermate geschikt is voor een personeelsfeest, bedrijfsfeest, groepsuitje, productpresentatie of bruiloft.

Speciaal product voor uw feest;
Dineren op hoog niveau.
Proeven en genieten van culinaire hoogstandjes in een hete luchtballon. Dat is fantastisch eten met een adembenemend uitzicht. Exclusiever kan niet.
Een gerenommeerd cateringbedrijf laat u proeven en genieten van bijzondere gerechten welke zij in de ballon bereidt door middel van de hete lucht onder het genot van een glaasje wijn en het fantastische uitzicht.

Bezoek de website www.ballonvaren.com of www.dinerophoognivo.nl voor uitgebreide info.

 


 

 

Ballonvaart en ballonvaren bij GreetZZ ballonvaarten


Benieuwd naar de wereld vanuit een rieten mandje? De spanning en het plezier van een ballonvaart beleven?
Bij GreetZZ Ballonvluchten ben je aan het juiste adres.

Welkom bij GreetZZ ballonvaarten!

GreetZZ is marktleider in de Benelux. Wil je weten waarom?

Veiligheid staat voorop.
We maken gebruik van het allerbeste ballonvaartmateriaal en werken uitsluitend met ervaren en gecertificeerde piloten.

Grootste keus in opstijglocaties.
We bieden meer dan 40 locaties in de hele Benelux. Zie de provinciekaartjes op deze site. Uniek is dat we opstijgen vanaf een zelfgekozen locatie. Uiteraard brengen we je gratis terug naar de startlocatie.

Modernste vloot van Europa.
We beschikken over de grootste ballon ter wereld. Hierin kunnen maar liefst 32 passagiers mee varen.

Hoogste capaciteit.
Per dag kunnen we tot 600 passagiers in hogere sferen brengen.

Heldere prijsstructuur.
We berekenen geen administratie- en reiskosten. Je weet direct waar je aan toe bent.

Beste prijs/kwaliteit.
We bieden je een onovertroffen prijs kwaliteit verhouding.

Jarenlange ervaring.
29 jaar ervaring met ballonvaren in heel Europa. 

Wil je meer weten over GreetZZ ballonvaarten? Neem dan contact met ons op.
Je kunt GreetZZ ballonvaarten bereiken op 013 5313540 of mail ons: info@greetzz.com.

www.greetzz-ballonvaart.nl
 

GreetZZ-ballonvaren

GreetZZ-ballonvaarten

 

 

Ballonvaarderij De Hot Ballonvaarten - Breda (NB)


Ballonvaarderij De Hot verzorgt ballonvaarten voor bedrijven, organisaties en particulieren.

We beschikken over verschillende vertreklocaties verspreid over heel Nederland. Ook bestaat de mogelijkheid om vanaf de door u gewenste locatie met de ballon te vertrekken.

Een ballonvaart is altijd een succesvol kado voor vrienden, familie en relaties. Ons doel is om elke ballonvaart weer een FEEST te laten zijn.

www.ballonvaarderij.nl

 

 


©
www.bedrijfsuitje-bedrijfsfeest.nl